2014. október 13., hétfő

Valaminek vége lett, valami elkezdődött!

Feladó: Gyula Berkesi
Küldve:            2014. október 13. 10:06
Címzett:           bardudvarnokinfo@gmail.com


Valaminek vége lett, valami elkezdődött!
Gratulálok minden jelöltnek, akik részt vettek a helyi választási megmérettetésben. Elismerésem azoknak, kiket a választók megválasztottak!
Megkülönböztetett köszönet illeti Azokat, akik a bárdudvarnoki létszerveződési módot feltáróan kritizálva, remélhetőleg segítik majd a hamarosan megalakuló "új" Képviselő-testület jövőbeni munkáját. Bíznom illik a most Megválasztottak helyes ítélőképességében, hogy meghallották, megértették a "hangot"! Mely "panaszos", de nem "bús" és főleg nem "halotti"!
Megvallom, hogy sokat nem tévedtem! Bár voltak más elképzeléseim is a "befutók" személyét illetően.
Eredményességét illetően elismerés illeti a kampánytechnikát! Természetesen hangot kell adnom annak a véleményemnek, hogy a győztes kampánytechnika nem értékrend mentén, jóval inkább érdekek mentén zajlott. Ez a mai politika természete! Másrészt Bárdudvarnok lakosságának jelen lelki, szellemi és akarati állapota ezt teszi lehetővé.
Mindenkinek tanulni kell, a lakosságnak is! Szerettem volna "közösséget" írni, de nem tehetem!
A közösség tanítómestere lehetne saját története.
A lakosság csak saját kárából tanulhat.


Berkesi Gyula Gábor


Tetszik · 
  • Rácz Roland kedveli ezt.
  • Kelemen Aladár 2010-től bárki indul FIDESZ-KDNP színekben az többnyire nyer ! Az "élelmesek" sokan ez időtől magukra öltötték a Fidesz-logót. Hogy ez mennyire jó a FIDESZ-KDNP-nek. az egy kicsit hosszabb távon fog megmutatkozni.De el kell fogadni a politika már csak ilyen. Lehet elvek,meggyőződések, egyéni indíttatás,és minden előzmény nélkül is felvállalni egy polgári konzervatív alapelvű,értékrendű párt képviseletét akár a "túloldalról" is.
    1 órája · Tetszik · 1



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése